“Shopping” a Bangkok

Chatuchak market, Bangkok

Chatuchak market, Bangkok

Estant a Bangkok és molt freqüent que taxistes i recepcionistes d’hotel et preguntin si vas de compres. No es extrany perquè l’oferta és infinita i turistes i autòctons dediquen part del seu temps a mercats i centres comercials. Tot i que el shopping no és una activitat que ens pirri i que, diners a banda, no podem comprar res de res si no comencem per unes maletes més grans, hem fet dues incursions en el món de les compres.

El dissabte vam estar al mercat de Chatuchak, un immens laberint de carrerons on pots trobar de tot i que només funciona els caps de setmana. És recomanable fer-se amb un mapa dels que donen a les diferents entrades. Més que res per localitzar lavabos i estacions de metro per la tornada. Al mapa explica el que pots veure i comprar a cada secció del mercat. Hi ha la secció d’artesania, antiguitats i miscel.lània, la de roba, complements i miscel.lània, la de mascotes, articles per a mascotes i miscel.lània… per la repetida presència de la miscel.lània, us podeu imaginar que no és estrany trobar artesanies entre les mascotes, antiguitats entre la roba, o menjar a qualsevol lloc.

El diumenge, cap al Bangkok més luxós. Periple pel Siam Center i el Siam Paragon, dos centre comercials amb els seus corresponents Zara, Mango, H&M… però també amb les firmes més exclusives de roba, complements, rellotges, cotxes! Si et sobren uns quants milions de Bath et pots comprar un Lotus, un Masseratti o un Rolls Royce. És en aquest complex on trobareu l’Aquari que vam visitar el primer dia i el museu de cera Madame Tusseau de Bangkok, una franquícia més de la cadena.

Siam Paragon, Bangkok

Siam Paragon, Bangkok

La secció de joguines és impressionant (sobretot per un nen com l’Oriol que no ha trepitjat botiga de joguines més gran que l’Abacus), tant per la mida com per l’agressivitat de les marques a l’hora de cridar l’atenció sobre els seus productes. L’últimíssim en electrònica, fotografia, moda… vaja, tot allò que els diners de les èlits i de la gent amb una bona posició professional poden comprar. Val la pena donar-hi un cop d’ull i, per què no, per descansar de la calor (imprescindible “rebequita” per no acabar amb una calipàndria).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s